Kedves Látogató!

Üdvözöljük Magyarország talán egyetlen olyan vendégváró fogadójában, ahova csak kutyával érkező vendégeket várunk. Legyen az négylábú nagytestű, kicsi, közepes, egyke vagy falkában érkező.

Az egész évben nyitva tartó és üzemelő fogadónk meseszép környezetben, Zala megyében a Kis-Balatontól 2 km-re található, nyugodt, csendes környezetben. A fogadó bekerített 4000 m2-es területen helyezkedik el, ahol mind kétlábú, mind négylábú vendégeink megtalálják a pihenési, kikapcsolódási lehetőségeket. Kétlábú vendégeink rendelkezésére áll térítésmentesen a teniszpálya, medence és a szalonnasütő hely melyhez tűzifát biztosítunk.

Négylábú vendégeink szabadon fedezhetik fel a területet, mely számos lehetőséget biztosít szaglászásra, szaladgálásra, gazdával közös játékra.

Reméljük hamarosan személyesen is megtekintik fogadónkat, hiszen ez az „A hely ahova a kutyák is nyaralni járnak!”

Szolgáltatásaink

  • Teniszpálya
  • Medence
  • Darts
  • Szalonna sütő
  • Kerékpározás


 

 

Programlehetőségek

-A fogadó közelében található tavakban (Aracsai tó, Zalacsányi tó, Hévíz patak), és a Kis-Balatonban a horgászok hódolhatnak szenvedélyüknek

- Kellemes kikapcsolódást nyújt kirándulni a környező erdőkben, illetve a Kis-Balaton térségében, ahol Európa egyik leggazdagabb állatvilágát tekinthetik meg az érdeklődők.

- Gyógyvízre vágyók 10-15 km-es körzetben igénybe vehetik Hévíz, Kehidakustyány, Zalakaros világhírű gyógyfürdőit, élményfürdőit.

Programok részletesen

 

Állatvédelem

   

       

 

Partnereink

 

Kövess minket a Facebook-on!

Gyere és kövess minket a Facebook-on is!

Honnan értesültél rólunk?

Facebook-ról - 62.7%
Ismerőseimtől / barátaimtól - 18.7%
Internetes keresőben találtam - 16%
Szórólapról - 1.3%
Egyéb módon - 1.3%